Forside Indland Niklas Roed-Jeppesen – Økonomien kunne ikke løbe rundt

Niklas Roed-Jeppesen – Økonomien kunne ikke løbe rundt

Den unge dansker Niklas Roed-Jeppesen skiftede i sidste måned de trygge rammer i Danmark ud med et ophold hos den hollandskfødte Jägersro-træner Patricia Van Den Meer.

En måned efter er Niklas Roed Jeppesen tilbage på dansk grund, og til Travet.dk fortæller Niklas.

– Jeg er hjemme igen, da økonomien i opholdet ikke kunne løbe rundt. Jeg kunne samtidig mærke, at jeg havde brug for en pause fra travsporten som et arbejde.

Det er planen, at jeg tager en pause på 3-5 måned, og når jeg er færdig med mit tredje hovedforløb til oktober, så skal jeg tilbage til sporten, så jeg er ikke afskrækket på nogen måde.

Nu får jeg tiden til at gå med at passe Easiersaidthandone, som vi købte gennem Travet.dk. Han starter i eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane, og jeg glæder mig. –

Niklas Roed-Jeppesen fik licens i 2016. Han har vundet fire løb. Kom fra Jens Arne Hansen til Alex Haagensen som frivillig. Fik derefter pony-licens inden skiftet til de såkaldte store heste.

I 2018 blev Niklas Roed-Jeppesen ansat hos Ken Ecce, inden turen i sidste måned gik til Patricia Van Den Meer. Den 2000-fødte dansker skal nu til at færdiggøre sit hovedforløb som hestemanager på Roskilde Tekniske Skole.

Anden dansker, der stopper efter kort tid

En anden dansker stoppede tidligere på året ligeledes hos Patricia Van Den Meer. Den mangeårige tysk bosiddende Michael Larsen opsagde ligeledes sin stilling efter 1-1,5 måneds ansættelse tidligere i år.

I dag kan man følge Niklas Roed-Jeppesens Easiersaidthandone starte på Fyens Væddeløbsbane med Henrik Lønborg i vognen.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...