Forside Indland Kjær og Mønster toppede på Fyn

Kjær og Mønster toppede på Fyn

To kuske dobbeltsejrede ved dagens væddeløb på Fyens Væddeløbsbane. Rene Kjær og Knud Mønster formåede begge at køre først over målstregen to gange.

I 2. Løb kunne Rene Kjær sejrede bag en velgående Alvin C G, der måtte gøre det grove arbejde udvendigt på den førende Diva. Alvin C G overtog spidsen i sidste sving, og holdt hele vejen hjem. En tiltalende præstation af den 6-årige vallak, der trænes i Billund af Mikael Poulsen.

Rene Kjær kunne sidenhen sejre med anpartshesten Key Largo, der dermed har vundet halvdelen af årets seks starter. I dag var der tale om føring fra start til mål for den fine væddeløber, som Rene Kjær udtrykte, kunne være et emne til Harald Lunds Mindeløb på Falster.

Mønster med fin double

Knud Mønster havde på forhånd udtalt sig positivt på vegne af Worst Nightware (Ens Snapshot), og den positive udmelding kom til at holde stik. Via angreb over de sidste 650 meter gennem tredje spor kunne Worst Nightmare tage sæsonens 2. sejr. En sejr, der ligeledes indbragte fire spillere 70.375 kr.

Skive-træneren var ligeledes på pletten med Hans Ulrik Kristensen-trænede Chelsea, som lukkede og slukkede løbsdagen ved at føre fra start til slut.

Key Largo – Foto Gorm Johansen

Fra løbsdagen noterede vi

Anders Pedersen har en ny reklamehest i svenske Draco. Den 5-årige vallak tog i dag sin ottende sejr i 11 karrierestarter, og det stopper ikke her.

Vi fik en stor overraskelse indenfor dagens V4-Spil, da Kent Friborg kunne køre først over målstregen bag, egentrænede Livi Power. Det var en sejr til mere end 69 gange indsatsen.

Rene Jonassen og Jeppe Rask kunne begge notere sig for en enkelt sejr bag Eureka Downs (Great Challenger) og Freddy Boy (Ens Snapshot).

Se alle dagens 8 løb her.
  1. Løb kan ses her
  2. Løb kan ses her
  3. Løb kan ses her
  4. Løb kan ses her
  5. Løb kan ses her
  6. Løb kan ses her
  7. Løb kan ses her
  8. Løb kan ses her.

Foreningen af Travopdrættere i Danmark

 

Ens Snapshot

 

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...