Forside Indland JVB - Gode sportslige præstationer i vente

JVB – Gode sportslige præstationer i vente

I eftermiddag slår Jydsk Væddeløbsbane dørene op for et interessant og spændende program på 8 løb. I dag afvikles der Liga løb samt indledende afdelinger af Preben Munchs Mindeløb.

Løbsdagen indledes kl. 14.00 og allerede i første løb er der lagt op til et løb med flere interessante heste. Der er allerede skrevet en del om Haut Doctor, inden hesten overhovedet nærmede sig et prøveløb. Den franske væddeløber bliver interessant at følge i debuten, hvor den møder heste som Livi Pasadena H M, Finest Aveve og Priogramvindertippede Jane Hall.

Det spillende publikum fik spænding til det sidste, da Morten Juul-trænede All Business Bi i seneste stad længe sad fast i inderbanen, men da angrebspladsen kom, afsluttede den italienske væddeløber af som lyn og torden. Dermed kunne All Business Bi notere sig for sin fjerde sejr i blot fem starter.

I dag bliver Birger Jørgensen og All Business Bi holdepunktet i V4-og V5 for mange spillere.

Grand Prix Testen afvikles som dagens 6 løb, og her møder man Skive-hesten Ebay Holmsminde, som kommer med en frisk sejr i bagagen. Den 4-årige vædddeløber møder god modstand i Elegant C N, Enzo Victory, Elephant med flere. En sportslig godbid er der i vente.

Indledende afdeling i Preben Munchs Mindeløb tæller 12 deltagere, og her hedder en af forhåndsfavoritterne Brezziana og Bent Svendsen. Den sejrsvante væddeløbervendte senest tilbage til væddeløbene med en tredjeplads og med det løb i kroppen er hesten givetvis gået yderligere frem. Der er god modstand fra især heste som Cinxia, Jolie og Capra.

Dagens anden indledende afdeling af Preben Munchs Mindeløb afslutter dagens program. Her har Bo Westergaard-trænede Umbra fået vindertiippet i dagens baneprogram. Det er aldrig nemt fra spor 10, og blandt modstanderne finder man heste som Henbianca Boko og Bringmeupfront.

Et godt væddeløb lukker dagens løbsdag, som man kan finde baneprogram til her.

Dagens trænerkommentarer finder man på linket her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Statistik – Örjan Kihlström var flyvende

0
Den svenske topkusk Örjan Kihlström var flyvende i Elitloppsweekenden, hvor det blev til hele 12 sejre. Dermed er svenskeren oppe på en tredjeplads over...

Er du til statistikker – Så se her

0
En gang om måneden kan Travet.dk præsentere diverse statistikker. Det kan vi med stor hjælp fra Peter Stenå og DTC. Dagens statistikker er gældende fra...

Uge 23 Tilbud – Slimfit

0
Tysk vallak med rekord 14 sælges Slimfit (DE) er en 5-årig tysk-registreret vallak, der befinder sig på Bornholm, hvor hesten har gjort to starter. Der...