Forside Indland Har Bjarke og Josephine gjort et kup

Har Bjarke og Josephine gjort et kup

I sidste sæson blev Travet.dk kontaktet omkring hesten Athene P P, som man ikke kunne beholde længere i sit tidligere regi. I den forbindelse blev hesten sat på salgsmenuen på Travet.dk.

Athene P P blev ikke revet ned fra hylden, som det er set nogle gange, når vi har løbsheste til salg. Der gik flere uger før Bjarke Haagensen og Josephine Olsson slog til og købte hesten.

I går startede Athene P P for femte gang i sit nye regi, og for fjerde gang formåede Athene P P, at løbe med i præmierækken. I går kunne Rene Jonassen køre den 8-hoppe til sejr og den fine præstation fra senest, hvor det blev til en andenplads på Jægersro, blev dermed fulgt direkte op.

Athene P P ligner en hest, der kan gå mod karrierens bedste sæson nogensinde. Det er et flot stykke arbejde beslagsmeden, og hans familie har lavet med hoppen.

Flere til start i dag

Når Jydsk Væddeløbsbane i dag afvikler væddeløb, sker det med flere heste, som er formidlet via salgsmenuen på Travet.dk.

  • Eivo Torkdahl
  • Brogård
  • Ebay Holmsminde

Se den aktuelle salgsmenu her.

Køb & salg

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...