Forside Indland Ghazi B.R til Christoffer Eriksson

Ghazi B.R til Christoffer Eriksson

Vores norske samarbejdspartner Trav365.no kunne torsdag ”Breake” nyheden om, at Bo Westergaard mistede 10 heste. En nyhed sm flere nordiske medier efterfølgende fulgte trop med.

En af de heste, der forlader Bo Westergaard, er elitetraveren Ghazi B.R., som dermed blot nåede tre starter i Aalborg-træneren regi. Sulkysport kunne fredag aften oplyse, at Christoffer Eriksson bliver hestens nye træner.

I tre starter i regi Bo Westergaard nåede Ghazi B.R at være i præmierækken i samtlige starter, og det blev til mere end 52.000 kr. i indvundne præmiekroner.

Hestens nye træner er Christoffer Eriksson på Jægersro. En træner, der til dagligt driver en trænervirksomhed med 44 heste på træningslisten.

Andelsstald henter hest hjem

I aftes kunne selvsamme Trav365.no oplyse, at andelshesten Goldstile ligeledes forlader Bo Westergaard. Goldstile forventes at være tilbage i Norge mandag, oplyser Espen Edvardsen til Trav365.no.

Sportsinfo har endnu ikke opdateret træningslisten hos Bo Westergaard., hvor der står 88 heste på Aalborg-trænerens træningsliste.

Bo Westergaard, er den af landets trænere, der i år har indkørt flest præmiekroner til sine hesteejere.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...