Forside Indland Derby Consolation-Vinderen sæsondebuterer

Derby Consolation-Vinderen sæsondebuterer

Da Vinci Peak vender i dag tilbage til væddeløbsbanerne efter siden november måned. Den tidligere vinder af Jydsk 3-årings Grand Prix får i dag Henrik Thomsen i vognen, når den 5-årige vallak sæsondebuterer.

Gift Kronos-Sønnen indledte karrieren tilbage i 2018, hvor det blev til tre sejre træk. I sidste sæson blev det til ni starter, og sæsonens enlige sejr kom i Derby Consolation, hvor Thomas Uhrberg sad i vognen.

Da Vinci Peak ejes af en gruppe traventusiaster med tilknytning til såvel Lunden som Nykøbing Falster. Inden dagens start står den Frederik Stenå-opdrættede væddeløber noteret for, seks sejre i 21 starter.

I dag står Falster amatøren og Nykøbing Falsters næstformand Anders Helge Nielsen, for træningen af Da Vinci Peak. En mand, der til dagligt gør det som beslagsmed.

DA VINCI PEAK med Thomas Uhrberg 7. løbs vinder på Charlottenlund d. 2019-08-25.
Photo: Burt Seeger.

Købt tilbage

I 2016 var Da Vinci Peak med på Derbyauktionen, hvor hesten blev købt tilbage for 75.000 kr. I efteråret 2016 kom Stald Bubbel Revival til verden, og disse valgte at investere i Da Vinci Peak.

Hesten blev sidenhen sendt i træning hos Steen Juul.

Eneste krav for at være med, er at vægten er over 100 kg. Udtalte Anders Helge Nielsen efter sejren i Jydsk 3-årings Grand Prix tilbage i 2018.

Moderen avler vindere

Da Vinci Peak er efter hoppen Nikaia, som har gjort det fremragende i avlen med heste som Thunder Peak (1.422.406 kr.) Peak Performance og aktuelle Da Vinci Peak (424.690 kr.)

Nikaia er udnævnt som Diplomhoppe, hvilket man kan læse mere om her.

I dag venter en interessant sæsondebut for Da Vinci Peak.

Billedmaterialet tilhører Fast Track.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...