Forside Indland Derby Consolation-Vinderen sæsondebuterer

Derby Consolation-Vinderen sæsondebuterer

Det lyder som dårlig genbrug af overskriften fra i går, hvor vi kunne omtale Da Vinci Peak og dennes start på Fyens Væddeløbsbane. I dag starter en anden vinder af Derby Consolation, og denne gang gælder det A Perfect Torkdahl, som starter på Nykøbing Falster.

A Perfect Torkdahl er opdrættet af Niels Jørgen Jensen på Stutteri Shadow, og i 2013 blev hesten købt af hårdt satsende Ole Torkdahl, der havde hesten hos flere danske trænere inden salg i 2018.

Sidenhen har A Perfect Torkdahl været forsøgt i det svenske, og nu får den 8-årige vallakhavren serveret på Nykøbing Falster af Liv Jorunn-Lund.

Karrierens sportslige højdepunkt kom i 2016, hvor A Perfect Torkdahl vandt Derby Consolation for sin daværende træner Steen Juul. En sæson, hvor man vandt fire af sæsonens 10 starter.

De efterfølgende år, har forløbet uden sejre, og man skal helt tilbage til 2017 for at finde seneste sejr til A Perfect Torkdahl, som blot har startet 19 gange inden for de seneste 2.5 år.

Aktuelt står A Perfect Torkdahl med 222.031 kr. og ni sejre i karrierens 39 starter.

Inden sæsondebuten i dag udtaler Liv-Jorunn-Lund til Fast Track:

Har stor kapacitet. Men har slidt med at få det til at stemme i Sverige sidste år. Den var ikke i særlig god forfatning, da vi modtog den. Vi har haft den i snart to måneder, og der har været meget at reparere på.

Han har trænet fint nu og har gået nogle gode træningspas. Kapacitetsmæssigt skal han runde de her heste.

Det kan godt være, han skal bruge et løb i kroppen først. Men den kan afslutte stærkt, hvis han får det rette løb. Han komme med lukket hovedlag. Er lidt usikker på, om det bliver uden sko. Det afgøres efter opvarmningen. (Liv-Jorunn Lund)

Se alle trænerkommentarer til dagens løb på Nykøbing Falster her.

Stutteri Shadow

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...