Forside Indland Annoncenyt - Ens Snapshot

Annoncenyt – Ens Snapshot

De seneste tre dage har der været løb i Billund,Odense og Falster – og Ens Snapshots afkom fortsætter bare med at vinde. I Billund var det Steen Juul-trænede Wonderboy, der kunne vinde sikkert i tiden 1.14,9/2020m, mens det i Odense var Freddy Boy og Worst Nightmare, som stod for vinderbuketterne.

Freddy Boy (træner Lindy Holm, kusk Jeppe Rask) vandt i 1.18,0/2140m i sin blot anden start. I debuten galopperede han en topplacering væk på en 1.17-tid, så sejren kom ikke overraskende overhovedet. Worst Nightmare (Knud Mønster) speedede igen flot over de sidste 5-600m, og vandt sikkert på 1.14,3a/2140m.

Ens Snapshot vrinsker tillykke fra Biersted!

Ens Snapshot er i år bannerannoncør på Travet.dk.

Ens Snapshot

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Få en rundtur hos Jan Friis

0
Kom med på en rundtur hos Skive-Træner Jan Friis. Travet.dk satte sig på bagsædet, da vi sendte live via vores Facebook side. Det er en...

Statistik – Örjan Kihlström var flyvende

0
Den svenske topkusk Örjan Kihlström var flyvende i Elitloppsweekenden, hvor det blev til hele 12 sejre. Dermed er svenskeren oppe på en tredjeplads over...

Er du til statistikker – Så se her

0
En gang om måneden kan Travet.dk præsentere diverse statistikker. Det kan vi med stor hjælp fra Peter Stenå og DTC. Dagens statistikker er gældende fra...