fbpx
Home > Danske baner > Nyt tiltag – Banesider og trænersider

Nyt tiltag – Banesider og trænersider

Som en service til alle de danske travbaner, har vi produceret en baneside/menu til hver eneste travbane herhjemme. Det materiale, vi modtager fra den enkelte bane, vil blive bragt her.

Når vi omtaler en bane, så kommer nyheden ikke kun på forsiden, men også på den oprettede menu til. Det giver en større synlighed for banernes aktiviteter, og den enkelte bane kan samtidig selv være med til at påvirke deres side med materiale.

Travet.dk vil gerne støtte op om banernes aktiviteter og har i den forbindelse længe overvejet, hvordan vi på vores egen facon kunne bidrage. Alle banesider er i dag lagt op.

Et godt eksempel kunne være Aalborghesten Faststone, som man måske ønskede yderligere omtale omkring. Her kan man sende materiale, som derefter havner på den nye side for Racing Arena Aalborg.

Alle siderne kan ses her.

ENOK med Steen Juul 5. løbs vinder på Charlottenlund d. 2020-02-09.
Photo: Burt Seeger.

Trænersider på vej

Arbejdet med trænersider er ligeledes gået i gang. I nat blev arbejdet med Ken Ecce, Steen Juul, Thomas Fischer, Alex Haagensen, Rene Jonassen Lars Lykke, Egon Nielsen, Kenneth Nielsen og Birger Jørgensen færdig.

Siderne til vores annoncører Søren Johansson og Jan Friis har været klar i en uges tid. Arbejdet med trænersider fortsætter de kommende dage, og alle travtrænere får deres egen side.

Når vi skriver en artikel omhandlende Steen Juul, Birger Jørgensen eller andre, så findes disse ikke kun på forsiden, men også under den enkelte træner, hvor de seneste otte artikler om den pågældende træner vil kunne findes.

Vi håber på denne måde at kunne løfte synligheden for de danske væddeløbsbaner, når vi giver hver enkelt væddeløbsbane deres egen platform. Det gælder også for trænerne, som forhåbentlig får mere synlighed, men også en platform de selv kan have indflydelse på

Se de færdige trænersider her.

Du ville måske også kunne lide
Ken Ecce til BT – Det er jo en forretning, vi driver
Alex bliver hjemme
Ken Ecce med tilgang
x
Travet.dk

Travet.dk