fbpx
Home > Danske baner > Forrygende weekend i sigte

Forrygende weekend i sigte

En interessant weekend venter, hvor flere spændende heste er at finde på startlisterne.

I fredagens prøveløb på Fyens Væddeløbsbane ser vi bl.a. første start på dansk grund for Freddie Silvåkra. En hest der har samme moder som eksempelvis sidste års vinder af Prins Henriks Cup, Dino Silvåkra.

Endvidere ser vi også Jan Dahlgaards norske talent, Aida Boy, gøre comeback i dagens prøve/rutineløb. Derudover er der flere topløb på programmet, hvor 4. løb må være højdepunktet.

Vi kan bl.a. se frem til genforeningen mellem Christian Lindhardt og Tourmalet. En historie der kan læses nærmere om her. I samme løb jagter Aros Line og Morten Juul deres første hattrick sammen.

Foto af Ole Hindby

Lørdag

Lørdag aften er der V65 på programmet i Aarhus. En spændende omgang, hvor Leading Tile og Thunder Peak er gode eksempler på topheste, der kommer til start i V-spillet.

Interessant bliver det også at se Global Strategy i montédebut med tilbagevendte Christina Lindhardt i sadlen.

Søndag

Weekenden afrundes på Charlottenlund Travbane, hvor mange fine heste bringes i aktion. Eventyret med Chap A P kan fortsættes, men der skal bekendes kulør, da modstanden er den måske hårdeste, der har været til dato.

Nævnes imod kan den tilbagevendte Cody S eksempelvis, mens også Bosse Game aspirerer til en snarlig sejr. Hanna Lähdekorpi tager turen til lunden, hvor chancen for at tage en double med hjem bestemt er til stede.

En fantastisk weekend venter forude for alle os, som elsker trav.

Startlisterne kan findes her.

Af Mikkel Johansen.

Du ville måske også kunne lide
Sådan forholder Jydsk Væddeløbsbane sig
Orienteringsmødet udsættes
Tager øjeblikkelig konsekvensen
x
Travet.dk

Travet.dk