fbpx
Home > Danske baner > Der skal gøres noget!

Der skal gøres noget!

Reaktionerne har være mange, siden vi i går omtalte om nedgangen i spillet på 6,5 procent. En oplysning, som blev oplyst af Dansk Hestevæddeløb i går, og som har direkte indflydelse på tingenes tilstand herhjemme.

I november måned 2019 deltog Henrik Friis fra Bet25 i en skrivelse, hvor man annoncerede om målsætningen for spillet på heste. Det skete i en artikel i TVMidtvest.

– Vi har nogle meget ambitiøse mål. Vi vil være med til at vækste det samlede hestespilsmarked. Først og fremmest fordi det er et superspændende produkt, siger Henrik Friis, der er driftsdirektør for 25Syv.

Målet er at fordoble omsætningen i dansk hestesport.

UNSTOPPABLE med Rene Kjær 7. løbs vinder på Charlottenlund d. 2020-02-01.
Photo: Burt Seeger.

Hvordan når man målet

Det er der mange meninger og holdninger om. Der er lavet en stor markedsføringskampagne, der er lavet aftaler med Travronden, og man har lavet et spilunivers.

Samtidig har sporten selv overtaget billedrettighederne til de danske væddeløb, og lanceret Fast Track Racing. Ingen af disse ting, har endnu slået igennem på omsætningstallene.

Det er nedslående, og i stedet for at pege fingre af hinanden, så må sporten søge længere ned i værktøjskassen, for tingene kommer ikke til at ændre sig, hvis man ikke gør en aktiv indsats.

Hvor skal løsningen findes?

Har sporten de rette værktøjer til at få vendt bøtten. Har sporten det rette fokus for at kunne vende bøtten eller kræver det en større ændring af setup, for at ændre tingenes tilstand.

Sporten har en begrænset mængde ressourcer til rådighed. Det store spørgsmål er selvfølgelig, om man bruger disse ressourcer på bedst mulige måde.

Ud fra gårsdagens omsætningstal, satses der i øjeblikket på den forkerte hest. Denne skribent, har tidligere henvist til større ændringer omkring, hvordan man bruger sportens ressourcer.

I stedet for at skyde med spredehagl, så må man intensivere og målrette ens arbejde, for det, som virkelig betyder noget. Det er omsætningen, da det er vores eksistensgrundlag på sigt.

Luk nyhedsformidling ned. Sats i stedet på at fremme spillet, som er eksistensgrundlaget.

Skal Dansk Hestevæddeløb være et nyhedssite eller skal det fremme og synliggøre sporten, så vi kan tiltrække nye hesteejere, nye spillere.

Dansk Hestevæddeløb skal synliggøre og fremme hestesporten. Det kan man gøre på flere måder, og her kan man blot tage ved lære af andre sportsgrene.

Vi kan ikke leve af 4-6 daglige nyheder, og ingen klapper sporten på skulderen over 4-6 daglige nyheder, mens sportens omsætningstal går ned med 6,4 procent. Der skal derfor et ændret fokus på tingene.

Det er aldrig populært og nogen vil givetvis mene, at det ene ikke udelukker det andet. Med fakta i hånden fra i går, kan sporten ikke køre videre i samme spor, og der skal ændringer til!

De aktive kan drømme langt om øget præmier, opdrætterne kan drømme langt om øget præmiekroner og hesteejerne, får ikke en fordobling af præmiekronerne, hvis udviklingen ikke ændres.

Det behøver man ikke være uddannet økonom for at regne ud.

Gårsdagens tal taler for sig selv.

Du ville måske også kunne lide
Fantastisk mulighed – Hest & Rytter 5. – 8. marts 2020
Omsætningen ramte 1,3 million
Totalomsætningen nede med 6,5 procent
x
Travet.dk

Travet.dk