TV Midtvest følger debutanten

Arkivbillede af Lasse Christensen og hesten Petri

I mandags kunne vi her på Travet.dk meddele, at den blot 15-årige Lasse Christensen, havde fået dispensation til at køre i morgendagens licensmesterskab.

Lasse Christensen meddeler i dag, at han er blevet kontaktet af TV Midtvest, som ønsker at følge den unge kusk igennem hele dagen. Her får travsporten god eksponering.

– Jeg ved ikke hvornår det bliver sendt, men de ringede i aftes, og spurgte om muligheden for at følge mig dagen igennem. Jeg synes det kunne være en fin måde at vise sporten frem på.

Jeg glæder mig meget til køreturen i morgen, fortæller Lasse Christensen.

Det er også en Lasse Christensen, der er en smule ærgerlig over de mindre positive reaktioner efter mandagens artikel.

– Jeg har blot ansøgt om dispensation, og forsøgt at gøre tingene efter bogen. Uwe Bredahl har ment, at jeg opfylder kravene for at få dispensation, og derfor kan jeg køre i morgen.

At skulle ligge øre til, at der er forskel på folk, og det handler om hvilke familiære forhold man har synes jeg selvfølgelig er ærgerligt. Jeg vil egentlig bare gerne ud og køre et travløb, og når debatten får den drejning, så synes jeg ikke det er specielt morsomt.

En anden gang, så vil jeg da tænke mig om en ekstra gang, før jeg stiller op til et indslag, fortæller Lasse Christensen yderligere.

Aftalen med TV Midtvest er sket udenom Dansk Hestevæddeløbs kommunikationsafdeling.