Søren Johansson holdte ord

Foto Ole Hindby

Bellissa Gry sejrede i 15 notering.

Det var en fin udmelding, som Søren Johansson kunne komme med til Travet.dk. Her meldte man ud, at hesten skulle køres offensivt og gerne i spids.

Søren Johansson holdte ord, og sendte Bellissa Gry direkte til spids, da startbilen slap feltet. Bellissa Gry afviklede de første 500 meter i en 15 notering.

Karina Rindom kørte fremad med Art Detective, som havnede som første ekvipage i andet spor. Det gav samtidig andet par udvendigt undervejs til Captain Coke.

Anders F. Jensen kunne ligeledes melde positivt ud på Captain Coke tidligere i dag på Travet.dk og udmeldingen, om en triochance kom til at holde stik.

Søren Johansson holdte Bellissa Gry i gang ned igennem opløbet, og kunne sejre før en velafsluttende Captain Coke. Vindertiden blev 1:15,2a/1640 m.

– Det er en vindertid, som viser mig at hun er så god, som vi går og tror på. Hun fik en skade, som holdte hende ud igennem længere tid, men hun er for alvor tilbage, sagde Søren Johansson til Fast Track.

Løbet kan ses her.

I det efterfølgende blev det til en andenplads bag Garland Scott, og denne top tre chance serverede Søren Johansson ligeledes, for spillerne i eftermiddags.