Sådan bliver startlisten til Dansk Avlsløb for hopper

Hesselborg Foto

I Aalborg, er man i fuld gang med løbsdagen, og her er der blevet afviklet kvalifikation til Dansk Avlsløb for hopper. De to afdelinger gav favoritsejre.

Mads Hviid Nielsen indledte dagen med at vinde med Dicte Skovsende, som kunne føre hver en meter i det 2140 meter lange væddeløb. Dicte Skovsende, var samtidig Travet.dks bud på dagens sikker vinder.

Dicte Skovsende sejrede i tiden 1.18,0a/2140 meter efter en sidste kilometer i 16 tempo. Det var anden sejr i år for den treårige Great Challenger hoppe, der ejes af RM Svets o Smide AB.

Peter Jensen træner og Kim Skovsende er opdrætter af Dicte Skovsende.

– Det var helt perfekt at Dicte Skovsende fik sådan et løb i dag, efter nogle ret så hårde starter de foregående gange. Hun var fin hele vejen ind, uden at få rykket vattet i dag, fortalte Mads Hviid Nielsen efter løbet.

Løbet kan ses her.

Flemming Jensen kunne køre først over målstregen i det andet kvalifikationsløb til Dansk Avlsløb for hopper. Det skete med spilfavoritten Daisy Hill (Ens Snapshot).

Taktikken var føring fra start til slut, og Daisy Hill kunne slutteligt sejre i tiden 1.17,5a/2140 meter. Det var en Flemming Jensen som var klar i spyttet efter sejren.

– Daisy Hill var absolut ikke klar som toåring, og det er først her i sensommeren som treåring at hun rigtigt er tændt til, så vi har en formodning om at det kan blive endnu bedre næste år.

Løbet kan ses her. 

Deltagerne i Dansk Avlsløb 2018 for hopper er følgende:

Dicte Skovsende
Dorikan Lund
Danielle DD
Donna Lupo
Dark Passion
Diva Faust
Daisy Hill
Daniella Gardenia
Dream Girl
Diva Ice
Delicious Laser
Diana Østervang