Lunden byder på ni væddeløb

Mathias Jensen i sulkyen - Arkivbillede foto Travet.dk

Dagens løbsdag på Charlottenlund Travbane byder på ni væddeløb. Vi har i den forbindelse fundet tre fokusheste til det spillende publikum.

I dagens 3. løb skal publikum se Aalborgekvipagen Uno Baunehøj med Mathias Jensen i sulkyen. Det er ikke hverdagskost, at Mathias Jensen tager turen til Charlottenlund Travbane.

Når det så gøres i et amatørløb med en hest, der kommer med en frisk sejr, kan man ikke andet end tro på at hesten må stå med en topchance. De to værste modbud, er indvendigt for, men er vel ingen startraketter.

Vi tror på Uno Baunehøj er et fornuftigt spilforslag til vinder og plads-spillerne.

I dagens 6. løb forsøger vi os med Henrik Thomsen og 1 Thirsty For More. Der er gode forudsætninger for at ekvipagen kan få et godt løb fra spor et.

Vi tror på, at Henrik Thomsen og Thirsty For More er blandt de tre første.

De er altid en chance at pege på en hest, som ikke er nævnt i tipsrammen, det er dog tilfældet i dagens 7 løb, hvor Søren Johansson sidder bag, formtoppede Belissa Gry, som kommer med to sejre i træk.

Det er anderledes konkurrence denne gang i forhold til de to seneste starter, men denne starthurtige hoppe, kan via sin store starthurtighed få en god position undervejs.

Belissa Gry bliver ikke løbets favorit, men der er tale om en spilfavorit, hvor træneren melder defensivt ud, og fra spor et har vi en næstfavorit, som har galoperet i tre af sine fem seneste starter.

Vi tror Belissa Gry, er blandt de tre første i dagens løb.

Et baneprogram kan hentes her.