Kamilla Gilsgaard bag anpartshest

På en god sommerdag for år tilbage blev anpartsstalden Team Sorte Slyngel etableret i kontoerne på Charlottenlund Travbane. En anpartsstald, der blev etableret omkring hesten Snip (Nuage De Lait).

Snip er efter den tidligere vinder af DM for hopper Cea V M (Dallas Lobell), som efter flot og klogt købmandskab af Hans F Jensen havnede på gården i Vordingborg.

Her fødte Cea V M i alt fem afkom, hvor hestene Pif og Obelix begge hentede V75 sejre, og for sidstnævnte blev det til en EM-deltagelse ligeledes.

Snip og anpartsforeningen efter sejren i derbyweekenden.

Cea V M har to nuværende startende afkom tilbage på de danske væddeløbsbaner og ud over Snip, som har franske Nuage De Lait som far, så har Anders F. Jensen ligeledes seksårige Anders And (Defi ´D Aunou) i sin varetægt.

I morgen sætter blot 16-årige Kamilla Gilsgaard sig for første gang i sulkyen bag Snip i løbssammenhæng. En flot gestus af både træner Anders F. Jensen, men ligeledes af anpartsforeningen, som siden 2012 blot har haft ganske få udskiftninger blandt anpartshaverne.

Anpartsforeningens formand er Susanne Hvidtfeldt, som mange i det danske travland givetvis kender fra heste som Rio Grande. Nubia og Agouti, for at nævne nogle.

Susanne Hvidtfeldt står også på som opdrætter sammen med Carsten Sørensen på hesten Ethiopia (Dream Vacation), som blev solgt på sidste års derbyauktion, og som nu er anpartshest hos Kenneth Nielsen.

Repræsenterede sporten på Roskilde Dyrskue.

Det unge stortalent repræsenterede travsporten sammen med DM-vinderen Rasmus Enghave, da mere end 10.000 mennesker så de to unge mennesker på Roskilde Dyrskue. Et arrangement, de selv stod for udelukkende.

Nu venter en anden opgave, når Kamilla Gilsgaard skal forsøge at fortsætte den flotte start, hun har fået siden hun erhvervede licens. Det er således blevet til samlet seks starter siden licensen kom i hus, og endnu har den unge kusk ikke forladt en væddeløbsbane uden at være i præmierækken.