Jydsk Væddeløbsbane står for den danske menu

Denne salgshest, er i dag til start på JVB,

Ti væddeløb, skal der i eftermiddag afvikles på Jydsk Væddeløbsbane, og dette med både et V4 og et V5 spil på programmet.

Der er her til formiddag en enkelt ændring, og den er i løb 2. Hvor Birger Jørgensen og Date Night desværre må udgå.

Skive-træneren Morten Juul tager i dag turen til Jydsk Væddeløbsbane, og det sker med to heste. Til dagens løbudtaler Morten Juul sig:

1. løb nr. 1 Maltese Falcon – René Kjær: Har startet et par gange efter en lille løbspause og viser fremgang fra start Har fået et godt spor og prøves nu i Århus, og giver banen ingen problemer, så løber hun med frem. Lille vinderchance.

4. løb nr. 4 Chief One – René Kjær: Har ikke præsteret optimalt siden derbyprøven og det har der været forskellige årsager til. Træner rigtig godt, men viser intet overskud i løb og var tidlig træt senest. Distancen er lidt et spørgsmål, men er han som forventet, så kan han snuppe den sidste trioplacering. Lille pladschance.

Mads Hviid Nielsen sidder i dagens sjette løb bag Warrawee Perseus. Det er en hest, der i øjeblikket figurerer på salgmenuen på denne side. Warrawee Perseus står med en sejr og en tredjeplads indenfor dens seneste tre starter.

Et baneprogram til i dag kan hentes her.