Jeg skal være tre måneder hos Thomas Uhrberg

Michael Friborg Skærbæk - Foto Hesselborg Foto

Der er sket meget for Michael Friborg Skærbæk, siden han i 2014 vandt sit første væddeløb med hesten What’s Up. Det er sidenhen blevet til sejr i Licensmesterskabet 2014, og flere gange har den unge mand vist fint flair for det at køre væddeløb.

I går mødte Travet.dk Michael Friborg Skærbæk på Charlottenlund Travbane, hvor vi fik en snak om vind og vejr. Det er en ung mand, som i dag slår sine folder i det svenske.

Til Travet.dk fortæller Aalborgenseren:

“Jeg har været ved Thomas Uhrberg i to måneder nu, hvor jeg primært har arbejdet med unghestene. Det har jeg det fint med, for kan godt lide at arbejde med ungheste.

Det at se udviklingen fra uge til uge, og se hvordan tingene gøres i Sverige kontra Danmark, finder jeg interessant på mange måder.

Michael Friborg Skærbæk – Hesselborg Foto

Hvordan kom aftalen med Thomas Uhrberg på plads? Det er en træner, der hvert år kører flere millioner ind til sine hesteejere, og har mere end 40 heste på sin træningsliste.

“Kontakten er skabt gennem Preben Sørensen, og gælder i 3 måneder. Vi må så se, hvilke muligheder der er derefter. Der er ingen planer om, at jeg skal ud og køre for Thomas i disse tre måneder.

Jeg skal lære og suge til mig, hvilket er hovedformålet med opholdet i disse tre måneder. Der er mange nye ting at skulle forholde sig til, og jeg lærer hele tiden under dette forløb

Thomas er en dygtig træner med mange års erfaring, fortæller Michael Friborg Skærbæk