Forskellige vindere på Falster

Der er her til aften afviklet otte væddeløb på Nykøbing Falster, og alle løb blev vundet af forskellige kuske.

Dagens hurtigste vindertid leverede anpartshesten Vakse Viggo, der ligner et godt bud som årets oftest sejrende hest på Falster-banen. Dagens sejr var dem femte på banen.

Det var samtidig en god udmelding, Anders F. Jensen i eftermiddags kunne levere her på siden. Anpartshesten ejes af flere velkendte ansigter i dansk travsport.

Christian Nissen kunne køre først over målstregen for niende gang i sæsonen, da han kunne køre Rene Jensen-ejede Boy Star M til karrierens tredje sejr. Det er således anden sæson i karrieren, at Christian Nissen runder 100.000 kroner i indkørte præmiekroner.

Stald Kikko har en fin væddeløber i Brad Peak, som her til aften sejrede for anden gang i karrieren. Ni af karrierens ti starter, har nu resulteret i præmiegivende placeringer.

Jens Arne Hansen er med dagens sejr få tusinde kroner fra at nå sidste års cifre målt på indkørte præmiekroner. Den 1955 første Falster-træner hentede samtidig en tredjeplads med Arthur Halbak.

Vi kunne i starten af ugen lave et indslag med Gitte Madsen, og her kunne hun servere to vindere til mere end 17 gange indsatsen. I samme forbindelse kunne Billund-træneren oplyse, at opgaven til Attila var nøje kigget ud i dag.

Ole Berg Thomsen-opdrættede Attila sejrede for Rene Kjær, og er nu oppe på ti sejre i karrierens foreløbige 38 starter. Attila er ejet af Stald Pimax.

Karina Rindom har for alvor ramt en formtop på Pure Poison, som går nogle interessante vintermåneder i vente. I dag sejrede den 11-årige vallak for anden gang i træk.

Pure Poison kan givetvis få en god vinterkampagne med dens nuværende form.

Dagens sidste løb gik til Jan Kramer bag Nicolaj Andersen-trænede Aladin Bit. Det var karrierens første sejr i hestens 33 start, og det var Jan Kramers ottende sæsonsejr.

De øvrige løb fra dagen, er nævnt i øvrige skrivelser her til aften.

Alle dagens løb fra Nykøbing Falster kan ses her.

  1. Løb kan ses her
  2. Løb kan ses her
  3. Løb kan ses her
  4. Løb kan ses her
  5. Løb kan ses her
  6. Løb kan ses her
  7. Løb kan ses her
  8. Løb kan ses her.