Den kommende auktionsdato fundet

Denne sulky blev solgt på seneste auktion.

Travet.dk kunne i sidste uge afholde den første materialeauktion nogensinde. Der har efterfølgende været flere henvendelser omkring en auktion mere, og vi prøver således igen i november måned.

Den 5. november afvikler Travet.dk en materialeauktion, som løber til den 7. november.

Det vil frem til dagen før auktionen være muligt at sende os sin auktionsgenstand. I den forbindelse, skal man sende et billede og en beskrivelse af sin auktionsgenstand, hvor man kort beskriver alder, tilstand, og hvor i landet genstanden befinder sig.

Hvis man sælger med moms, skal dette fremgå i den tilsendte skrivelse, hvor ens auktionsgenstand beskrives. Det fremgår også af købsbetingelserne på dette link.

Der køres ikke med mindstepris, og det er sælgerens opgave selv at byde med under auktionen.

Hvis man ønsker at have genstande med på den kommende auktion, skal man henvende sig på mail: Ulrikpedersen@outlook.dk med ovenstående information.

Auktionen er sat op på samme præmisser som den foregående, hvilket vil sige at konceptet er købt eller gratis. Der betales kun provision, hvis ens auktionsgenstand bliver solgt, og der pålægges ikke afgift på tilbagekøb.

Efter auktionen får alle sælgere, som har solgt på auktionen en faktura, hvor købernes oplysninger fremgår med navn, telefon og mail.

Sælger kontakter den oplyste køber, og informationer om afhentning, betaling m.m. aftales.

Der er allerede givet tilsagn fra to professionelle trænere, at de bakker op om auktionen, der har opstart den 5. november og kører over 48 timer.