Bo W solgt

Hurtig og enkelt ekspedering, udtalte Flemming Degn, da han meldte tilbage at Bo W (Ens Snapshot) var formidlet videre. Den femårige væddeløber er solgt til Skive-området.

Travet.dk modtager mange henvendelser på ugentlig basis omkring salgsmenuen. Det er ganske enkelt at få hest med på salgsmenuen.

Det kræver en mail til Ulrikpedersen@outlook, hvor der aftales om Travet.dk skal lave annoncen, eller om sælger selv ønsker dette. Et billede skal sendes med til annoncen.

Der tages en fast pris for salgsannoncerne, som er med til at sikre den månedlige drift af Travet.dk sammen med vores bannerannoncører.

Det er også antallet af salgsannoncer, der danner grundlag for meget vi har mulighed for at støtte diverse arrangementer. I 2019, har Travet.dk valg at støtte op om DM i Ponytrav, som vi økonomisk støtter op omkring.

Vi har tidligere bakket op omkring amatør DM, da dette blev afviklet på Nykøbing Falster, og flere unge mennesker, har vi et konstruktivt samarbejde med i dag. Det gælder både indenfor ponysporten, og unge mennesker med amatørlicens.

Det er ikke muligt at sende økonomi ud til sporten selv uden opbakning til salgsmenuen eller fra vores annoncører, så dette er vi meget taknemmelige for.