Ubesejret hest ikke startklar efter prøveløb

0

Jeppe Juel staldens ubesejrede Caviar ramte målstregen først i prøveløbet i Odense i fredags, men derbyhåbet er ikke aktuel for start hverken på Musketerdagen i Skive på søndag eller i næste uge.

”Han var fin over mål, og helt okay på langsiderne, fortæller Jeppe Juel. Jeg var til gengæld ikke tilfreds med ham i kurverne. Det skal være bedre inden vi startmelder, konstaterer landets tredjemest vindende træner i år.

”Mit næste start er på Åby i morgen med Onceforall Face og Bella Tinghøj, fortæller Jeppe Juel. Bella Tinghøj havde måske bedre opgave i Lunden på fredag, men jeg kan ikke køre til København, for at køre løb med mindre end 10.000 kroner i førstepræmie, beretter Jeppe Juel.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.