Solon i Bornholmsdebut

0

Løbene på den bornholmske travbane på lørdag byder på spændende bornholmerdebut for den nu tidligere Axel Jacobsen trænede Solon. Får sin træner og medejer Niels Kristian Hansen i sulkyen.

”Han har været på banen 4-5 gange, og det er gået fint-fint, fortæller Niels Kristian Hansen tirsdag morgen. Men en ting er træning, noget helt andet væddeløb. I særdeleshed forbi starten går når vi skal ned af bakken. Jeg har fået godt spor, men tænker ikke at begive mig ind i nogen form for spidskamp, fortætter Niels Kristian Hansen.

”Det primær er at give ham en god oplevelse, fastslår Niels Kristian Hansen.

Solon er kommet til Bornholm med 11 sejre og 460.750 kroner.

”Tanken er også at prøve ham i monte med Ann Dorthe Jørgensen, afslører Niels Kristian Hansen, som i mange år har samarbejdet med Ann Dorthe Jørgensens mand Kenneth Nielsen.

Det kulminerede i 2006 da Kenneth Nielsen vandt med Bornholmsmesterskabet med Niels Kristian Hansen delejede Davanti.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.