See You Ice til Bird Parker

0

Der venter en spændende kærlighedsaffære, når Stutteri Ice-følhoppen See You Ice skal bedækkes ved den franske avlshingst Bird Parker.

Love You-datteren See You Ice har forladt Stutter Ice, men kun for en periode. I søndags blev hoppen afleveret på Stall Lindgården Horsehotel i Malmø, hvorfra turen gik videre til Frankrig.

»See You Ice går til Bird Parker«, oplyser Jess Christian Persson. Det er ikke kun den røde hoppe, der kommer til at vente føl i 2019. De gælder også for tre af stutteriets øvrige følhopper.

»Momentous blev insemineret på stutteriet i søndags med Broad Bahn. Sizilia November og Call Me Flying kom hjem den 24. marts og er drægtige ved Great Challenger«, siger Jess Christian Persson.

Stutteri Ice
Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.