Mangeårig amatørkusk stopper i travsporten

0

Dansk travsport bliver nu en amatørkusk færre. Efter at have været aktiv uafbrudt siden 1982, har bornholmeren Claus Andersson kørt sit sidste travløb, fortæller Claus Andersson.

”Det er en kombination af flere ting, jeg vil helt enkelt prøve noget andet med mit livs. Alt skal væk heste og udstyr, fortsætter Claus Andersson. Jeg har solgt den ene af mine to heste, mangler nu A C Shadow, som jeg købte af Knud Mønster sidste år. Em glimrende hest, som er startklar da jeg har trænet med den under vinteren.

”Min beslutning om at stopper er først opstået nu, efter længere overvejelse, sammenfatter Claus Andersson.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.