Confidence åbner sæsonen på Sveriges østkyst

0

Ken Ecce staldens helt store derbyhåb Confidence deltager ikke på Musketerdagen i Skive på søndag ligesom derby favoritten Cuba Libre Ice.

”Confidence åbner sæsonen i Kalmar den 11. maj, fortæller Ken Ecce.

Confidence var toer til Cuba Libre Ice I Dansk Trav Kriterium i fjor. Derbyets to nuværende favoritter har været spændende at se i Skive i den kommende weekend, men begge har andre opgaver i Sverige. Cuba Libre Ice i kvalifikationen til Kungapokalen,.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.