Bent Svendsen var savnet

0

Peter Jensen er en af Ekstra Bladets faste kundeskribenter, og i den forbindelse er flere aktuelle emner taget op af Aalborg-træneren.

Dagens klumme er der mulighed for at læse på linket her.

I dagens klumme afslutter den succesfulde træner med at nævne, at Bent Svendsen manglede ved dette års DM for de professionelle.

Bent Svendsen er sammen med flere andre danske trænere god til at formulere sig, og samtidig er man aldrig i tvivl omkring, hvad Skive-træneren mener om tingene.

Travet.dk har besøgt Skive-træneren på hans daværende bopæl af to omgange, og her gjorde det sig også gældende at Bent Svendsen har en holdning til dansk travsport samtidig med han er en herlig  kusk at skue på væddeløbsbanerne.

Det gælder om at være hurtig for at følge med Bent Svendsen, og det gælder både på væddeløbsbanerne og når Skive-træneren åbner munden.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.