Tycoon Conway Hall mod prøveløb

0

Travet.dk erfarer, at den danske hurtigklasse-traver Tycoon Conway Hall (Conway Hall), nærmer sig et comeback. Hvis alt går efter planen går dobbelte millionær ud den 12. maj på Charlottenlund Travbane.

Den 8-årige hingst er vinder af 2.6 millioner danske kroner, og har dags dato vundet væddeløb i hver eneste sæson som den har været aktiv væddeløber.

Tycoon Conway Hall debuterede som 2 års, hvor hesten vandt to af sæsonens fire starter. Det er sammenlagt blevet til 21 sejre i karrierens 53 starter.

Den veludseende hest, har ligeledes vist, at den kan klare sig internationalt. Et af disse løb, har vi her lagt op.

Travet.dk havde fornøjelsen af at følge Tycoon Conway Hall på allertætteste hold, da team Juul lod vores medie følge hesten op til starten i Hugo Åbergs Memorial.

Her fik vores medie lod at følge optakten, opvarmingen og under løbet fik vi lov at stå med teamet på selve Jægersro baneanlægning med hestens oppasser Jens de Rosche.

Der blev lavet op til flere korte indslag direkte fra stalden, og det var fremragende at få lov til at følge en dansk hest før, under og efter en sådan start.

Nu venter et prøveløb, og det bliver således første gang siden 19 marts sidste år, at publikum kan se den veludseende hest. Travet.dk besøgte Team Juul sidste år, og her fik vi Tycoon Conway Hall at se fem uger inde i hans bokshvile.

Tycoon

Slået op af Travet.dk i 10. maj 2017

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.