Se de tilgængelige løb fra Jydsk Væddeløbsbane her

0

Anpartshesten elsker Aarhus

Rene Kjær kunne i dag tage sejr nummer 35 i år, da han på Jydsk Væddeløbsbane sejrede med anpartshesten Atletico (Dream Vacation)

Martin Hansen-opdrættede Atletico svarede for en fin styring af Rene Kjær, som gav sin hest et fint rygløb. Atletico kunne sidenhen afgøre på sin velkendte fine afslutning i tiden 1:16,4/1820 m. volte.

Det var den anden sejr i træk for anpartshesten, som har sin egen Facebook gruppe.

Henrik Lønborg fremviste en fin vinder i Dempsey Cloc (Ogham). Den treårige har således vundet sine to seneste starter, og dagens præstation tegner godt for sæsonen.

Dempsey Cloc leverede en stærk afslutning over de seneste ca. 450 meter, og kunne slutteligt nedkæmpe Birger Jørgensen bag Dream Winner. Dempsey Cloc sejrede i tiden 1:19,6/1800 m. auto.

Steen Juul fremviste en velforberedt debutant i form af Destiny S, som kom fra en fin prøveløbsnotering. Den svenskregistrerede hest var gjort til storfavorit af vinderspillerne, og den treårige hoppe leverede op til spillernes tiltro, da denne kunne vinde i tiden 1:20,2/1800 m. snore.

Dagens tilgængelige løb fra Jydsk Væddeløbsbane kan ses her.

  1. Løb kan ses her
  2. Løb kan ses her
  3. Løb kan ses her
  4. Løb kan ses her
  5. Løb kan ses her
  6. Løb kan ses her

Vi har ikke mulighed, for at bringe alle løb, da alle løb ikke er tilgængelige. Billedmateriale er endnu ikke til rådighed, og derfor dagens sene opdatering fra Jydsk Væddeløbsbane.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.