Rene Kjær på årets første trip til Bornholm

0

Bornholms Brand Park får på lørdag årets første besøg af banens 2016 trænerchampion Rene Kjær. Den tredobbelte danske mester skal køre navnlig Horton, som han førte til sejr i sidste års Bornholmsmesterskab.

Blandt modstanderne den tidligere Axel Jacobsen trænede Solon, som gør første start på Bornholm.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.