Peter Jensen med sejrsprocent på 24

0

Aalborg-træneren Peter Jensen hentede trænersejr nummer seks i år, da Jeppe Juel kunne køre Tango Vang til sejr. Sejren betyder samtidig at stalden har vundet 24 procent af starterne i 2018.

Peter Jensen kunne tidligere på ugen fortælle, at han tilknytter Mads Hviid Nielsen, og i det hele taget er Aalborg-træneren fremragende til at formidle sine budskaber ud.

Travet.dk havde fornøjelsen af at besøge Peter Jensen i sommers, hvor stalden tog pænt imod os. Peter Jensen tog sig selv tid til at vise os rundt på hans flotte og imponerende sted.

Vi smider os fladt ned, og erkender vi har ikke været gode nok til at holde kontakten ved lige efterfølgende. Derfor rammer Peter Jensens kritik omkring dette emne helt på rette plads. Det er der ingen grund til at diskutere mere end højst nødvendigt og det er bare at sige, at her skal vi tage skeen i den anden hånd.

Ifølge Trav.dk har Peter Jensen 54 heste i træning, og en gennemgang af staldens heste, viser fremragende stammer på hestene i hans varetægt.

Peter Jensen går givetvis igen i år mod en topplacering på landets trænerliste.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.