De norske spillere var hårdt savnet på DM dagen i går

0

Det mærkes stadigt tydeligere på tallene, at de norske spillere for tiden ikke spiller med til danske løb. På den højt anlagte DM-dag i Aalborg i går, nåede den samlede omsætning således bare 1.081.322 kroner på trods af 12 løb..

De norske spilere omsætter for klart større summer i Danmark i forhold til svenskerne, både indenfor trav- og galopsport.

Det er navnlig i V5-spillene, at de norske spillere stanger heftigt ud til løbene i Danmark.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.