Rene Kjær dobbeltsejrede på Falster

0

Der er her til aften blevet afviklet otte væddeløb på Nykøbing Falster Travbane, og her blev Rene Kjær topscorer ved at vinde to løb.

Rene Kjær kunne indlede løbsdagen ved at vinde med Liv-Jorunn Lund-trænede Chianti Merci (Rocklyn), som kunne vinde et utrolig rodet væddeløb, hvor blot tre heste formåede at være fejlfrie.

Det skal dog ikke tage noget som helst fra den, Mickey & Heidi Lund Larsen opdrættede Chianti Merci, der kunne føre hver en meter af løbet. Vindertiden for Chianti Merci blev 1:20,0/2160 m. Volte.

Den anden dagssejr tog Rene Kjær ligeledes med en Liv-Jorunn Lund-trænet hest i form af Jammerbugten. Vindertiden blev her 1:16,7/1640 meter auto.

Alle dagens 8 løb fra Nykøbing Falster kan ses her.

  1. Løb
  2. Løb
  3. Løb
  4. Løb
  5. Løb
  6. Løb
  7. Løb
  8. Løb
Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.