To danske sejre i Norge

0

Der blev i aftes afviklet væddeløb på Sørlandet i Norge, og her blev det til to danske sejre.

Torben Hovgaard opdrættede Trust Boom Bay (Trophy Catch) kunne notere sig for karrierens 12 sejr, da den Frode Hamre-trænede vallak kunne vinde i selskab med Lars Fredrik Kolle.

Det var sæsonens anden sejr i træk for den 8-årige hest, som fik 18.000 NOK for sejren. Vindertiden blev 1:14,8/2140 m. Auto.

Løbet kan ses her.

Den seksårige Great Challenger-søn Antony Downs sejrede ligeledes på Sørlandets Trav Park i aftes. Den Tanja & Helle Thorhauge opdrættede hest, kunne dermed notere sig for sæsonens anden sejr.

Antony Downs har i år vundet halvdelen af sæsonens starter, og i går blev hesten kørt til sejr af Tom Erik Solberg i tiden 1:15,1/2140 m. Meter auto.

Sejren havde en værdi af 16.000 NOK, og løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.