Takethem tog Sophus Sørensens Mindeløb

0

Dagens hovedbegivenhed på Charlottenlund Travbane er netop afviklet, og her kunne den danske, internationale traver Takethem (From Above) fremvise en stærk præstation.

Det var fra start Johnny Takter bag Falk On Hill til spids med Nok En Frækkert som den nærmeste. Steen Juul sendte på første langside, spilfavoritten Takethem fremad, og denne kunne overtage spidsen. Takethem kunne afvikle de første 500 meter efter noteringen 1:12,7.

Steen Juul fik efterfølgende lov at dæmpe tempoet, og de første 1000 meter blev afviklet efter 1:13,7. Den store favorit så lysende ud fremme i spids, og ingen af konkurrenterne skulle ud og prøve sig af udvendigt på Takethem i dag.

Jeppe Juel forsøgte at tage initiativ på sidste langside med Amour Du Coglais, og det samme gjorde Preben Kjærsgaard bag Pioneer F H. Steen Juul øgede tempoet ind i sidste sving, og det gjorde det svært for de øvrige at tage meter ind.

Den Ole Berg Thomsen opdrættede klassetraver lukkede de sidste 500 meter i en 10 notering, og kunne vinde Sophus Sørensens Mindeløb før Falk On Hill. Jeppe Juel og Amour Du Coglais tog tredjepladsen.

Vindertiden blev 1:13,1/2000 m. Auto.

Steen Juul til Fast Track efter løbet:

“Han var fin i dag, og jeg så der var lidt kørsel om spidsen. Jeg ventede derfor med at køre til de var færdige fremme i spids. Jeg synes han viste i fjor og i januar, hvad han indeholder. Nu ser vi hvordan han tager dette løb, inden vi planlægger næste start.

Løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.