Da Vinci Peak fortsat ubesejret

0

Steen Juul indledte løbsdagen på Charlottenlund Travbane, da han kunne køre først over målstregen med egentrænede Da Vinci Peak (Gift Kronos).

Da Vinci Peak indledte karrieren med en fremragende præstation, da den vandt på Nykøbing Falster og denne indsats havde spillerne også set.

Det spillende publikum havde således i dag gjort den treårige hest til storfavorit i vinderspillet. Da Vinci Peak kunne i dag sejre efter devisen spids og slut.

Der var for alvor aldrig tvivl om udfaldet, og Steen Juul kunne køre den, Frederik Stenå opdrættede hingst til sejr i tiden 1:18,0/2000 m. Snore.

Steen Juul udtalte sig efter løbet således til Nicole Marsing fra Fast Track.

”Det er klart, at som han gik senest, skulle jeg tro på ham i dag. I min optik var han spillet alt for hårdt, han er bange for skygger, og i dag ville han bryde hele tiden.

Der er et godt hjerte og en lungekapacitet på ham her.

Løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.