Patricia Hastrup vandt Sigbjørn Rishaugs Mindeløb

0

Den danske Great Challenger-datter kunne i dag tage sejr nummer 35 i karrieren, da hesten i dag vandt på Leangen Travbane. Patricia Hastrup fik 70.000 Nok for dagens sejr, som blev taget foran en anden danskopdrættede hest i skikkelse af Pebbe Simoni.

Det var sæsonens første sejr for Patricia Hastrup, som med sejren i dag har tjent 183.000 NOK denne sæson. Det var Lars Anvar Kolle, der i dag kunne køre den 11-årige hoppe til sejr.

Patricia Hastrup blev serveret et løb i tredje par udvendigt undervejs, og lignede ikke vinderen af løbet ind i sidste sving. Der sidder dog et herligt væddeløbshoved på Patricia Hastrup, og ned igennem opløbet kunne den Niels H. Andersen opdrætte hoppe afgøre tingene til hendes fordel.

Vindertiden blev 1:13,4/2140 m. Auto.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.