Fremragende væddeløb indledte i Billund

0

Peter Rasmussen-trænede Dream Winner (Wishing Stone) kunne efter en imponerende indsats tage karrierens første sejr, og sikke et væddeløb publikum blev vidne til.

Birger Jørgensen kunne med det samme køre til spids med Dream Winner, men fik straks Jeppe Juel bag Dario Sotto udvendigt for sig. De to heste lagde med det samme afstand til de øvrige deltagere.

Det var scenariet hele løbet igennem, hvor Dario Sotto hele tiden forsøgte at holde tempoet oppe. De to Wishing Stone afkom fik på sidste langside følgeskab af Morten Friis bag Diablo Toft, som indledningsvis havde leveret en galop.

Det stod soleklart at afgørelsen skulle stå imellem de tre heste. Den førende Dream Winner fremviste en herlig indstilling, og svarede hele vejen ind til mål.

En imponerende indsats af de tre første heste i mål, som man givetvis kommer til at høre mere til fremadrettet.

Vindertiden for Dream Winner blev imponerende 1:16,5/1900 m. Auto.

Løbet kan ses her.

Peter Rasmussen til Fast Track efter løbet:

Jeg havde på fornemmelsen at hesten havde brug for lidt nyt input. Den har ikke været for meget for at byde sig til.

Det var en mandfolkedyst vi fik i dag, og hesten fremviste den rigtige indstilling. Det skal nok blive en god hest på sigt, og måske en consolations hest.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.