Mulighed for kanonhandel i aften

0

Den nidobbelte millionær Noras Bean er i år flyttet til Sydsverige bare 40 kilometer fra Øresundsbroen. Kredsen bag hesten var sponsor i Lunden i går, og gav som betaling to bedækninger ved vinderen af Prix de France med mere.

De to bedækninger er på auktioner i Lunden og slutter her til aften. Bedækninger koster 0 + 7.500 dkr ved fuld takst, førerbudene i skrivende stund 1.100 kroner.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.