Tiltalende debutvinder fra Steen Juul

0

Lunden-træneren Steen Juul præsenterede en tiltalende debutvinder ved dagens andet løb på Nykøbing Falster.

Den 3-årige Da Vinci Peak (Gift Kronos) leverede en flot præstation, og trods træneren efter løbet ikke ville vurdere hesten på blot en præstation, så kommer man ikke udenom, at starten på karrieren blev indledt på bedste måde.

Steen Juul kunne føre hver en meter af dagens løb, og kunne til slut se langt efter dagens modstandere. Da Vinci Peak leverede en fin vindertid i karrierens første start.

Da Vinci Peak vandt i tiden 1:18,7/2140 m. Volte.

Steen Juul efter løbet.

“Han var lidt ivrig fra start, og han løb lidt hurtigere end jeg ville. Han vandt fuldkommen ukørt, og rent familiemæssigt har hesten fine søskende.

Vi må tage det som det kommer, og det er for tidligt at konkludere noget endnu, fortalte Steen Juul i vinderinterviewet.

En interessant hest bliver Da Vinci Peak at følge fremadrettet.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.