Bear Les Cordons sælges

0

Travet.dk har fået interessante Bear Les Cordons ind til salgsmenuen. En hest der er i fuld form, og som havde stået med top placeringer uden de seneste to galopper.

Det er en hest, der kan klare sig i klassen, og kan være fremme i løbene. Det er en hest, som Billund-træneren Rene Kjær mener, ville passe perfekt til Bornholm med hestens egenskaber i menté.

Sælger udtaler til Travet.dk:

“Stærk og reel hoppe, der går gode løb næsten hver gang og er ofte med fremme. Har været uheldig, de sidste 2 starter ved at galopere en mulig sejr og en top placering væk.

Pris, 25.000 kroner.

Ved interesse kan Bettina Nielsen kontaktes på telefon: 61 67 76 24.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.