OL bronzevinder på rundvisning i Lunden i dag

0

For 17. løbsdag i træk har Lunden i dag rundvisninger inden løbene. To hold skal på tur. På det ene hold deltager OL bronzevinderen Joachim Fischer med sine børn. De skal på turen til Lunden anpartshesten Copain d’Amerique, som i dag er i rutineløb.

Et kvart hundrede mennesker har købt pakken, som afsluttes med spisning i banens VIP lounge. Her i blandt en familie, som tager turen helt fra Jylland, fortæller Lundens direktør Michael Juul.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.