Menhammars lille danske guldfugl åbnede sæsonen med sejr

0

Ponytravkusken Ida Marie Absalonsen Heeris debuterede i går i Menhammars klassiske farver, og hun fik en herlig indledning på 2018. Hendes DM-toer og Nordisk Mesterskabs treer Amaya vandt et af løbene på trods af flere hundrede meters tillæg.

Det var lørdagens klart bedste præstation, da Lunden åbnede ponysport sæsonen.

Noah Mathias Holse havde Korreborg Eagle Eye helt på toppen med to sejre, mens det fjerde løb blev vundet af Frida med Laurits Lønstrup.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.