Kommer sejren til Vesuv i dag?

0

Ens Snapshot-sønnen Vesuv er programvindertippet i dagens femte løb, som samtidig er første afdeling af V5 spillet. Den syvårige hest er opdrættet af Gunner Christiansen.

Vesuv blev den 15. november solgt via denne sides køb & salg. Her var køberen Michael Appelt Nielsen. Det er sidenhen blevet til fem præmiegivende placeringer i seks starter. Vesuv trænes af Thomas Fischer.

I dag sidder Steffen Christiansen i sulkyen, og han skal forsøge at varetage chancerne bag Vesuv, som jagter karrierens fjerde sejr. Steffen Christiansen har vundet et enkelt løb i år og dette bag Breakaway Blåbjerg (Timerland).

I baneprogrammet skriver man om Vesuv:

” Sidst gik 4 Vesuv et rigtig godt løb og har i det hele taget bejlet til sejren længe. Her er tilbuddet godt, og hesten er godt inde i løbet, så vi giver ham vindertippet.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.