Julie og Max Nielsen køber travhest til deres datter

0

Den talentfulde ponytravkusk Nanna Nielsen har fået sin første ”store” travhest. Hendes forældre har købt Tsamina Sensei til hende med henblik på hun skal have voksen licens, fortæller hendes mor Julie Nielsen.

”Nanna fylder 16 mod slutningen af året, og så skal hun til licensprøve ved første lejlighed, siger moderen.

”Det er uvist om hun fortsætter med ponysporten. Lørdag fik vi i i hvert  målt vores ponyer, så de kan starte hvis Nanna ønsker det, siger Julie Nielsen.

Tsamina Sensei er vinder af tre løb og 47.650 kroner.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.