Jackpot ramte over 150.000 kroner

0

Spilleklubben Jackpot Club ramte i går en pæn gevinst, da man spillede med til V65 spillet på Ørebro. Her formåede man at ramme en samlet gevinst på 150.507 kroner.

I dag spiller man med til dagens løb på Charlottenlund Travbane samt til Grand Slam75 på Ørebro. Der er fortsat ledige andele til det danske spil, og ved interesse, så kan Travet.dk kontaktes på mail Ulrikpedersen@outlook.dk.

De seneste dage, har Jackpot Club ramt pæne gevinster, og muligheden er igen til stede i eftermiddag. Der støttes op om hestesporten i Danmark, og over 300 personer er allerede med i Jackpot Club.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.