Danskejet hest vandt V75 løb

0

Som fortalt til formiddag, så skulle danskejet Dizzy Broad (Broad Bahn) i dag til start i V75 spillet. Her skulle Goop forsøge køre Dizzy Broad til sejr.

Dizzy Broad sejrede for den svenske toptræner, og i samme løb var Patricia Hastrup (Great Challenger) nummer tre i løbet.

Björn Goop tog initiativ på første langside, og han sendte den femårige hoppe frem udvendigt på den førende ekvipage. I sidste sving blev det til et lille hvil, inden Dizzy Broad satte sit afgørende angreb ind.

Dizzy Broad formåede gennem opløbet at afvise de efterfølgende angreb, og kunne således sejre i tiden 1:14,6/2160 meter auto.

Der var 125.000 norske kroner i førsteræmie.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.