Anders Pedersen på 30 procent

0

Aalborg-træneren Anders Pedersen er i gang med en meget fornem sæson, hvor sejrene kommer på samlebånd. I går blev det til to sejre på hjemmebanen.

Anders Pedersen er en træner som stiller op, når medierne henvender sig. En egenskab, som gør, at det altid er muligt at få materiale til en artikel eller som i går en chancevurdering på staldens heste.

Travet.dk forsøger at dække dansk travsport, så bredt som muligt, og her er det en fornøjelse, at der er trænere som stiller op hver gang, man som medie henvender sig.

Det gør vores arbejde meget nemmere.

Anders Pedersen – Hesselborg Foto

Aalborg-træneren har i alt vundet ni væddeløb i 30 starter. Det giver en imponerende sejrsprocent på 30.

De seneste par sæsoner har Anders Pedersen ligget på sejrsprocenter tæt på de 20, og stalden tæller i alt 32 heste, hvor de 18 er 2 eller 3 åringer.

Anders Pedersen er ikke kommet sovende til succesen, og på opdrætterforeningens auktion købte man blandt andet Wishing Stone-sønnen Emir Diamond, som man gav 60.000 kroner for. En hest med samme mor som Sir Diamond med 447.096 kroner på kontoen.

Et andet indkøb var Emir Lund (Ens Snapshot), som man erhvervede sig for 12.000 kroner. En mor, der blandt flere har født Victoria Lund med 174.144 kroner indtjent.

Det tredje indkøb ved opdrætterforeningens auktion sidste år var hoppen Emerald Down (Pastor Stephen), og i alt fik man seks heste med hjem ved Aalborg-auktionen.

For år tilbage investerede Anders Pedersen i træningsbaner med mere, og den investering, samt hårdt arbejde bærer i dag frugt.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.