Tripolini V P i spil til Broline Copenhagen Cup

0

Som oplyst i går sæsondebuterer Tripolini V P på søndag i Lunden i det hæderkronede Johannes & Aage Ulrichs Mindeløb.

”Det er jo en hest som er i spil til en plads i Copenhagen Cup, fortæller sportschef Rene Jensen. Vi har allerede udtaget en dansk hest i Takethem, men der kan absolut komme en på tale yderligere. Ni må vi se hvad Tripolini V P præsterer her i starten af sæsonen, oplyser Rene Jensen.

Hestens træner Jeppe Juel har to Copenhagen Cup-sejre på sit CV. Med Wishing Stone og Orali.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.