This Is Is mister tredjeplads

0

Danskejede This Is It  (Revenue) har netop været i auktion på den franske bane Laval. Her deltog den norskfødte hoppe i løbet Prix De la Societe Du Cheval Francais, hvor der sammenlagt blev redet om 30.000 Euro.

This Is It var på PMU spillet til tredjefavorit op til løbet, som blev afviklet over 2875 meter med 13.500 Euro til vinderen af løbet. Det var som nævnt i morges anden start i monté for den syvårige hoppe.

This Is It fik en god start, og havnede i tredje par udvendigt ind i første sving. Det blev sidenhen til andet par udvendigt, da Vedetta America overtog spidsen.

Der blev kørt lidt om positionerne, efter at Vedetta America kom til spids, og This Is It blev redet til inderbanen. Her blev det til positionen i femte par indvendigt.

Der var en smule dramatik, da den førende hest galoperede, og det betød at This Is It blev nummer tre i Prix De la Societe Du Cheval Francais. Det troede man, da det foreløbige resultat blev offentliggjort.

Kort efter fremgik det dog af det officielle resultat, at This Is It var disket. Det er anden gang indenfor overkommelig tid, at Panamera Racing mister en top tre placering grundet disking.

Vinder af løbet blev Coffe d´Óstal foran Coco de Rocha, og Azur de Carina.

Løbet bliver lagt op på linket her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.